Energia takarékosság - passzív ház szellőztetés - Labaro Kft - Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Tartalomhoz ugrás

Energia takarékosság - passzív ház szellőztetés

rekuperátor

Labaro értékek

A Labaro Kft. által forgalmazott svéd-német hővisszanyerős szellőztető-rendszerek a tökéletes megoldást jelentik családi háza vagy lakása szellőztetésére.

Egészséges életvitel

A modern hővisszanyerős szellőztető- rendszer segít Önnek a szabályozott frisslevegő ellátás és az elhasznált és nedves levegő megbízható elveze- téséről. Így Ön is egészségesebben élhet, mert az egészséges lakásklíma a friss levegővel kezdődik.

Többlet érték

Ismerje meg, hogyan segít Önnek már ma a jővőbemutató Labaro frisslevegőztető rendszere a nedve- sedési károk megelőzésében, sőt az ingatlanának értéknövelésében.


Energia Takarékosság a Labaro-val (passzív ház szellőztetés)

Ön 50%-os energia megtakarítást érhet el 95%-os hővisszanyeréssel!

A 2002 óta érvényes Energia Takarékossági Szabályzás a házakat egységes egészként kezeli: épületeknek és az épületgépészetnek logikus egységet kell képeznie, a primérenergia felhasználást is figyelembe véve. Az energetikai előírások betartásával egyértelmű az összehasonlítás: a Labaro 3F-frisslevegő rendszer beépítésével nem csak az előírások teljesülnek, hanem rengeteg energiát is spórolhatnak - és ezzel sok pénzt a fűtési költségek elszámolásakor.

Megtakaríthat 50% energiát akár 96%-os hővisszanyeréssel.

Tudta, hogy háztartásának energiaszükségletéből 77%-ot a helyiségfűtésre fordítja? Természetesen a tömör épületszerkezet és jó szigetelés már jó kezdet, hogy kevesebb energiát használjon fel. A hővédelmi és energiatakarékossági szabályozásoknak megfelelően a házakat egyre jobban leszigetelik, ez azt jelenti, hogy a hőveszteségi értékek összeségében egyre csökkenek. Hőveszteségek az u.n. átbocsátási- és szellőzési hőveszteségekből állnak össze.

Ezalatt azt az energiát értjük, melyet az ablakok nyitásával ellenőrizetlenül elpocsékolunk. Elődeink huzatos palotáiban még másként volt. Akkor még a levegő megtalálta saját útját a fugák és építőelemek között. A hőt (meleget), mely az építőelemek között "magától" elveszik - nevezzük átbocsátási hőveszteségnek.

A régi épületeknél a szellőzési hőveszteség részaránya kicsi volt. Ma pedig, a szabályzásokkal? Pont fordítva, köszönhetően a tömítettségnek és szigetelésnek már csak töredék rész az átbocsátási hőveszteség.

És íme a jó hír: épületenergetikai számítások szerint a legnagyobb megtakarítási  potenciál a szellőzés területén van.

Tapasztalja meg Ön is, miért a hővisszanyeréses szabályozott lakás-szellőztetés a leghatásosabb eljárás családi háza energiatakarékos működtetésére.


A  Labaro 3F-frisslevegő  rendszere:

  • 96%-os hő-rendelkezésreállási fokig


  • energiát takarít meg és védi a környezetet


  • csökkenti az Ön fűtési költségeit.


Mert Ön is  odafigyel környezetére és kiadásaira.


nyomtatás

2003 - 2018 labaro.hu - Labaro Kft. - Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz