Egészséges életvitel - Labaro Kft - Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Tartalomhoz ugrás

Egészséges életvitel

Talajhőcserélő

Labaro értékek

A Labaro Kft. által forgalmazott svéd-német hővisszanyerős szellőztető-rendszerek a tökéletes megoldást jelentik családi háza vagy lakása szellőztetésére.

Energia-takarékosság

Energia Takarékosság a Labaro-val. Ön 50%-os energia megtakarítást érhet el 95%-os hővisszanyeréssel! Mert Ön is  odafigyel környezetére és kiadásaira.

Többlet érték

Ismerje meg, hogyan segít Önnek már ma a jővőbemutató Labaro frisslevegőztető rendszere a nedve- sedési károk megelőzésében, sőt az ingatlanának értéknövelésében.


Ön is egészségesebben élhet, mert az egészséges lakásklíma a friss levegővel kezdődik.

Az aktuális körkérdések szerint a nyugati országokban az egészség számít a legnagyobb emberi értéknek. Mindemellett manapság egészség alatt lényegesen többet értünk, mint a betegségmentességet. Tudatos táplálkozás segítségével, lazítással és mozgással törekszik egyre több ember a tökéletesebb életminőségre. Emellett a környezeti hatásokra való érzékenységünk is megnőtt. "Például, hogyan lakhatunk (élhetünk) egészségesebben?" - kérdezik végül. "Jobb levegővel" - szól a mi válaszunk.

Most bemutatjuk Önnek, hogy mit értünk mi ez alatt.

Egészségesebben tud élni. Mivel az egészségesebb lakásklíma a friss levegőnél kezdődik.

Belegondolt már, hogy...: átlagosan napi 21.6 órát tartózkodunk belső helyiségekben? Ezalatt kb. 26000 lélegzetvétellel 18000 liter levegőt lélegzünk be. Huh! Ez igazán elegendő, hogy az Ön helyiségeiben is gondoskodjon friss levegőről. Lássuk csak: egy újonnan az energiatakarékossági előírások szerint épített ház szerkezetileg zárt és jól tömített ill. szigetelt. Energetikeilag ez lehet logikus, azonban a légzéshez szükséges friss levegő kivül marad. A probléma: rossz levegőt leginkább indirekt vesszük észre és túl későn. Az elhasznált és nedves levegő, károsanyagok és széndioxid (mely minden kilégzésnél keletkezik) nagyon gyorsan előidézik a kellemetlen közérzetet, fáradtságot, fejfájást. Ezt a törvényalkotó is felismerte - és az energiatakarékossági szabályzásban az 5 §, 2 bek.-ben ennek biztosítására előírta: "az egészség védelmében és a fűtéshez szükséges minimális légcserét".

A megoldás: a modern hővisszanyerős szellőztetőrendszer segít Önnek a szabályozott frisslevegő ellátás és az elhasznált és nedves levegő megbízható elvezetéséről.

Az Ön egészségéért és jó közérzetéért - minden lélegzetnél.

A Labaro 3F-frisslevegő rendszere

  • gondoskodik az egészséges helyiség-levegő minőségről


  • véd a nedvesedés és penészképződéstől


  • enyhíti az allergiás problémákatMert az egészsége Önnek is fontos.


nyomtatás

2003 - 2018 labaro.hu - Labaro Kft. - Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz