Többlet érték - Labaro Kft - Hővisszanyerős szellőztető rendszer

Tartalomhoz ugrás

Többlet érték

Passzívház gépészet

Labaro értékek

A Labaro Kft. által forgalmazott svéd-német hővisszanyerős szellőztető-rendszerek a tökéletes megoldást jelentik családi háza vagy lakása szellőztetésére.

Egészséges életvitel

A modern hővisszanyerős szellőztető- rendszer segít Önnek a szabályozott frisslevegő ellátás és az elhasznált és nedves levegő megbízható elveze- téséről. Így Ön is egészségesebben élhet, mert az egészséges lakásklíma a friss levegővel kezdődik.

Energia-takarékosság

Energia Takarékosság a Labaro-val. Ön 50%-os energia megtakarítást érhet el 95%-os hővisszanyeréssel! Mert Ön is  odafigyel környezetére és kiadásaira.


Ha nem ügyel kellőképpen, akkor házának értéke gyorsan romlik, anélkül, hogy ezt "észrevenné". Mivel a hiányzó légmozgások penészképződéseket eredményeznek, melyek nem is láthatóak. Az anyagösszetétel állandóan romlik és csak nehezen vagy egyáltalán nem javítható. Ismerje meg, hogyan segít Önnek már ma a jővőbemutató Labaro frisslevegőztető rendszere a nedvesedési károk megelőzésében, sőt az ingatlanának értéknövelésében.

Van akinek ilyenkor a hideg futkos a hátán: a drezdai műszaki egyetem független vizsgálata igazolta, hogy majdnem minden hatodik háznál a nedvesedési károk jelei láthatóak. A nedvesedési károk a kulisszák mögött többszörösek. Nem csoda, hogy a "Bauzeitung" (építőipari szaklap) már 2000-ben riadót fújt: "nedvesedési károk milliárdokat emésztenek fel". Ha egyszer a penész kiül a sarkokba, akkor egyértelműen lenyomja házának értékét. Másként a Labaro-val: egy modern, ellenőrzött lakásszellőzés beépítésével az Ön háza már ma is többet ér, mint egy hasonló ház ezen technika nélkül. A Labaro frisslevegő rendszerrel megbízhatóan tudja az elkövetkező évekre is a nedvesedési károk okozta értékvesztés fenyegetettségét megelőzni. Ezenkívül úgymond két legyet üthet egy csapásra. Mert a Labaro infrastruktúrával pl.: egyidejűleg lehet a fűtési csöveket is fektetni (levédve). Ha a családtagok felnőnek és gyerekei tíz év múlva modern kommunikációs rendszert szeretnének? A Labaro-val nem probléma. Már ma gondoskodhat a holnapról.


A Labaro frisslevegő rendszere kínálja Önnek:

  • az épület állagának védelme


  • flexibilitás a jövőre nézveMert otthona Önnek is értékes.


nyomtatás

2003 - 2018 labaro.hu - Labaro Kft. - Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz